Gențile perfecte pe timp de toamnă

    Toamna este acel sezon în care natura începe să își dea jos hainele și se pregătește pentru somnul de iarnă. Acest joc îi dezvăluie între timp cele mai frumoase secrete. Din tânără visătoare natura începe să se maturizeze și să adopte un stil mai elegant. 

    Nu am știut niciodată de ce încep să adopt și eu un stil puțin mai rafinat toamna, dar tenișii și tricourile, sunt înlocuite cu cămăși, pulovăre și botine. Nelipsite sunt bineînțeles și eșarfele și gențile care trebuie mereu să se potrivească cu ținuta din ziua respectivă. 

    Pe timp de toamnă sunt atrasă de culori ce amintesc de natură. Hainele mele încep să fie o oglindă a imaginii spectaculoase de afară. Scot și cizmulițele de piele din adâncul dulapului ca să mă apere în zilele ploioase. La acestea merg chiar superb accesoriile din piele naturală, care sunt preferatele mele. Iubesc nu doar aspectul lor, ci și mirosul lor specific și atingerea plăcură. Sunt într-adevăr o investiție, dar una care merită fiecare bănuț. Dacă ai grijă de accesoriile tale așa cum trebuie, acestea vor ține timp foarte îndelungat. 

Geantă toamnă

    Caut mereu cele mai elegante articole la un preț cât mai bun, iar cu puțin timp în urmă am găsit un magazin online cu o selecție foarte frumoasă de articole, la prețuri chiar bune. Cum în această perioadă multă lume caută noi articole pentru a-și îmbogăți garderoba de toamnă, m-am bucurat foarte mult să găsesc asemenea reduceri pe site. Decid să cumpăr câteva poșete noi, dacă zeii reducerilor tot țin cu mine,

Ce tipuri de poșete folosesc?


    Fiind o persoană destul de scundă nu îmi stă prea bine cu poșete prea mari. Singurele genți de dimensiuni mari pe care le folosesc sunt cele de voiaj. Astfel decid să cumpăr 3 mari categorii de genți de piele

  • Genți medii

    Acestea sunt gențile obișnuite, dar în mărimi mai moderate. În general poșetele folosite de mine sunt de 30 cm lățime. În aceste genți încape tot ce am nevoie, poate chiar și mai mult. Îmi plac atât modele Tote, cât și cele Shopper, iar alegând o culoare neutră acestea se vor potrivi cu orice outfit.
 
Genți de piele


    Port astfel de genți la ținute mai elegante sau office în timpul zilei. Acestea sunt poșetele mele to go, datorită spațiului generos, iar un mare plus pentru mine este dacă sunt și compartimentate. 

  • Poșete pe umăr

    Poșetele purtate pe umăr sunt de dimensiuni și mai mici ca gențile medii. Deși se pot purta și acelea pe umăr datorită bretelei detașabile, pentru mine este mai comod dacă le duc în mână. Îmi place ca poșetele pe care le port pe umăr să fie de dimensiuni mai mici, acestea fiind și mult mai comode. 

Poșete piele

    Astfel de poșete port de obicei când nu am prea multă treabă în oraș. Sunt preferatele mele pentru o ieșire spontană cu fetele în oraș, dar și dacă ieșim seara la o terasă sau un pub. Nu trebuie să mă stresez mereu să nu uit de ele; le pun pe umăr și știu mereu că sunt cu mine. 

  •     Rucsacuri

    Rucsacurile pentru femei sunt de nelipsit din garderoba mea. Acestea sunt cele mai comode accesorii pe care le am. Le iau cu mine tot timpul dacă merg pe un drum mai lung sau merg la cumpărături. De obicei sunt foarte încăpătoare, dar și elegante. 

Rucsacuri piele

    Acestea sunt perfecte pentru a fi purtate la diverse cursuri (poate chiar școală sau facultate), dar mie îmi place să le port la festivaluri, fiind ideale ca mărime și nici nu mă deranjează și nu trebuie să am prea mare grijă de ele. La festival mai iau cu mine și borsete (aici țin lucrurile mai valoroase), dar mai ales dacă e mai frig sau vreme rea (cum e de obicei la Electric Castle) pun în rucsac pelerina de ploaie și poate o bluză de schimb. 

    La facultate mai pot recomanda gențile de piele tip servietă, care de cele mai multe ori sunt unisex. În acestea încape foarte bine un laptop și niște hârtii sau caiete și fiind din piele va ține foarte bine. 

    Sunt curioasă voi ce tipuri de genți obișnuiați să folosiți la școală sau facultate?

   

Ce culori aleg?

    Chiar dacă de cele mai multe ori preferi culori neutre, care să fie bune pe tot parcursul anului, pe timp de toamnă îmi place să aleg și câteva genți mai speciale. Acestea sunt piesele de rezistență ale garderobei.

    Culorile de bază rămân: negru, maro, bordo, galben, verde, portocaliu, dar și altele. Aleg în schimb câteva imprimeuri de imitație de piele, frunze de toamnă sau chiar modele abstracte în culorile naturii de afară. 

Genți de tomană

    La gențile de piele îmi place în mod special că pot alege o culoare naturală. Modelele mele preferate sunt maro... bine, defapt tot spectrul de maro. Vorbesc aici de acele genți relativ imperfecte, dar superbe pentru ochii mei. 

Genți de piele

    Acestea sunt cele mai importante aspecte de care țin cont atunci, când caut geanta perfectă. Toate gențile despre care v-am vorbit până acum le găsiți pe Manier.ro. Acum au niște reduceri foarte bune pe site la gențile de piele naturală. Au foarte multe modele din care poți alege și sunt convinsă că orice femeie poate găsi pe site cel puțin un model de care să se îndrăgostească. Culorile genților sunt superbe, la fel și imprimeurile îndrăznețe. 

    Gențile se asortează de obicei la pantofi și curele, dar de când am găsit câteva modele de care nu pot să mă despart, am început să construiesc ținute în jurul genților mele preferate.

    Un ultim sfat înainte de încheiere este să nu vă grăbiți când ajungeți pe site. Găsirea genții preferate ia timp, dar vei știi când o găsești pe cea adevărată, căci vei avea mici fluturi în stomac, ca la prima întâlnire. Dacă ai găsit totuși geanta mai verifică și alte categorii înainte de a închide fereastra. Pe site mai sunt și curele, portofele, umbrele, cosmetice și alte accesorii. 

    Spor la cumpărături și ne revedem cu un nou articol cât mai curând.


Sursă poze: Manier.ro. Poze editate de mine. 

0 Comments