Mascara Unlimited de la Avon

     De câteva săptămâni testez deja mascara Unlimited de la Avon. Încă dinaintea campaniei BUZZStore eu am comandat deja această mascara, deoarece îmi place să testez mereu produsele noi. Știu, v-am promis review de comandă, dar în ultima vreme efectiv nu mai am timp pentru nimic, iar acum și cu începerea SuperBlog nu voi avea nici atât. Chiar de aceea voi trece cu review-urile de comandă Avon cel mai probabil pe InstaStory. 


    Folosind produsul de atât de mult timp mi s-a conturat o imagine despre el. La început nu am fost așa încântată de el, având un ambalaj- deși foarte elegant- foarte ușor. Din experiențele din trecut asociez produsele ușoare cu cele ieftine, dar în acest caz m-am înșelat. Nu, nu vorbesc aici de prețul produsului, ci de calitatea lui. Ba chiar faptul că este mai ușor poate fi un plus în cazul în care vreau să îl iau cu mine undeva. 

    Produsul are o perie FIX-LIFT curbată, ceea ce o face ideală pentru a ajunge chiar și la cele mai mici fire. Aplicatorul este dintr-un material tare (probabil plastic sau ceva asemănător), astfel separă genele, iar acestea nu se vor lipi. 


    Produsul chiar oferă volum și gene alungite. Găsiți aici un before and after. Eu chiar l-aș recomanda, având un preț avantajos. În momentul de față găsiți produsul la 24 lei. 

    Tu ai încercat noua mascara?

0 Comments