Produse dermatocosmetice de la Farmacia la Preț Mic

     Când lumea aude de farmacii și de doctori intră automat într-o stare de alertă. Doar așa sunt românii... Când văd mașina poliției pe stradă în loc să se simtă în siguranță, își pleacă capul și trec cu inima trepidând pe lângă polițiști. Cred că este deja în mentalitatea noastră ca popor că trebuie să ne fie frică de oamenii în uniformă. Decât să trecem pe la doctori pentru analizele periodice, mai bine nu mergem deloc, că e mai rău dacă știi ce ai, decât să nici nu afli.

    Mai demult nu îmi plăceau nici mie farmaciile. Mergeam acolo doar când era o problemă, deși recunosc că după ce ieșeam de acolo, treceam și pe la cofetărie, căci primeam ceva dulce ca simbol de compătimire de la mama, fiindcă eram bolnavă. 

    Anii au trecut și am realizat că farmaciile nu sunt așa înfricoșătoare precum păreau în copilărie. Sunt zile în care le zic prietenilor că merg la shopping, iar prima întrebare este „Unde?”. Când răspunsul meu este „La farmacie.” se uită la mine de parcă aș fi de pe altă lume. Apoi vine și explicația mea. 

Skincare

    Acum câțiva ani am început să am probleme cu tenul. Am avut o perioadă întunecată în adolescență, dar aceasta a trecut relativ ușor și repede. Totul bine și frumos, până am ajuns la 20 de ani. Nu știu dacă este o coincidență sau nu (sincer, eu mizez pe nu), dar perioada aceasta coincide și cu începerea facultății. Schimbarea de peisaj (știm cu toții că poluarea este mult mai mare în orașe mari) și stresul continuu m-au binecuvântat cu un ten mai acneic ca în adolescență.

    Am încercat eu produse de curățare și hidratare recomandate de alte persoane, dar acestea nu mă ajutau deloc, ba câteodată făceau mai mult rău. Atunci am decis că m-am săturat să ascult sfaturile altora și o să mă documentez eu, ca să îmi fac o rutină bună de îngrijire a tenului. Atunci am început să citesc tot mai mult despre produsele dermatocosmetice La Roche Posay pe care le-am și încercat. Cum aceste produse se găsesc în special în farmacii, aici a început și povestea mea cu shoppingul.

    Cum stăteam odată într-o farmacie din oraș să caut crema mea hidratantă preferată, pe care tocmai am terminat-o am început să mă gândesc cât de ușor ar fi să comand aceste produse de pe internet. Fără stat la rânduri, fără tuse și strănuturi în jurul meu și (sper să nu pare că sunt prea rea) fără pensionari. Chiar dacă intram să cumpăr un produs anume, trebuie să aștept mereu după oamenii care nu merg la doctori (din motivele sus enumerate) și merg direct la farmacii, ca săracele doamne să le dea un tratament. 

    În ziua respectivă am și merg acasă și am început să caut farmacii online. Atunci am dat peste Farmacia la preț mic, și vă zic sincer că numele m-a atras chiar foarte mult. Am și intrat pe site și preșurile lor erau într-adevăr foarte bune. Am văzut că livrarea este chiar rapidă, pot plăti online și nu trebuie să mă complic cu banii, ba au chiar des și foarte multe oferte. 

    Cum încet ne apropiem de perioada sărbătorilor (m-a durut puțin sufletul să scriu asta în octombrie, dar asta este) vine și timpul pentru marile reduceri de Black Friday. Vă zic sincer că produsele mele preferate sunt încă pline până la jumătate, dar dacă le-aș găsi la reducere m-aș aproviziona pentru următoarea perioadă. Mi-ar plăcea foarte mult să fie reduceri la produsele La Roche Posay, căci ar trebui să le achiziționez oricum când le termin pe cele pe care le am în prezent, dar nu mai bine le cumpăr la reducere? Acestea ajută la menținerea curată și sănătoasă a pielii mele, ceea ce a devenit esențial pentru mine. 

    Rutina mea nu are prea mulți pași și nici produse inutile. Cumpăr doar esențialul, căci nu vreau să folosesc mai multe produse pe ten, decât ar avea acesta nevoie. Cu ocazia Black Friday la Farmacia la Pret Mic aș cumpăra deci un cleanser, un toner, un tratament pentru acnee și o cremă hidratantă. Toate acestea pentru tenul acneic. De asemenea aș cumpăra și o cremă cu factor de protecție pentru rutina mea de dimineață. 

SporScan

    Pe site găsești detalii și despre Effaclar SpotScan, care te va ajuta să determini ce tip de ten ai. Astfel vei putea cumpăra produsele potrivite pentru necesitățile tenului tău. 

    Dacă tot vorbim aici de o farmacie online, vestea bună este că pachetul tău va ajunge direct la tine acasă, deci de ce să nu profiți la maxim de reduceri? Nu trebuie să cari acasă pachetul deci nu contează dacă este puțin mai mare. De Black Friday eu mi-aș mai cumpăra și niște vitamine. Oricum vine perioada când răceala vine spre noi cu un efect de domino, deci puțină protecție în plus chiar nu strică. 

Oferte de toamnă

    Ținând cont de împrejurimile de acum și de știrile constante despre Covid-19, luarea unor vitamine mi se pare chiar esențială. Mai mult ca niciodată ar trebui să luăm o doză potrivită de Vitamina C, Magneziu, Vitamina B6 și cel mai important, Zinc. Știu pe cineva care a ajuns la spital cu Covid-19 (nu era un caz prea sever) și principalul medicament a fost zincul. 

    Eu am pregătit deja o listă chiar frumoasă pentru perioada reducerilor și chiar sper să găsesc cât mai multe produse la prețuri cât mai mici. Tu ce ai cumpăra cu ocazia Black Friday?Articol scris pentru SuperBlog2020. Proba 6.
Surse poze: Farmacia la Preț Mic și royalty free. 

0 Comments