Am testat fardurile lichide Metallic Reign și mascara 5 in One Lash Genius de la Avon

    În cadrul ultimei campanii BUZZStore am avut ocazia de a testa atât câteva produse noi, cât și un best seller și un preferat personal. Este vorba de două farduri de pleoape lichide și de o mascara.

    Fardurile lichide sunt din noua colecție Metallic Reign. Am încercat două nunațe: Royal Rose și Majestic Mulberry. Ambele au o formulă lichidă cu pigmenți perlați și un finisaj metalic. Mi se pare excelent pentru a crea machiaje de iarnă sau pentru look-uri mai elegante. Se dispersează foarte ușor, iar finish-ul este foarte plăcut. 

    Ambalajul este din plastic, dar pare destul de rezistent. Are un capac negru, cu sclipici. În total mi se pare un ambalaj foarte elegant. Aplicatorul este foarte bun. Poți scoate chiar cantitatea necesară de produs, acesta nu devine prea încărcat cu formulă.

Avon Metallic Reign

    Nuanța Royal Rose deși este o culoare mai deschisă, un roz pal, mi se pare mult mai pigmentată decât Majestic Mulberry, care deși este o culoare foarte frumoasă, un roz mai închis, care dă în bordo, mi se pare că nu este la fel de pigmentat. Astfel nu știu ce părere aș putea să-mi fac, căci în acest caz am fost mulțumită în proporție de 50%. Eu chiar sper ca celelalte nuanțe să fie la fel de bune ca Royal Rose, dar puteți afla doar dacă testați în prealabil nuanța aleasă. 

Avon Metallic Reign Royal Rose Majestic Mulberry

    În poză găsiți swatch-uri pentru cele două nuanțe. Sus este Majestic Mulberry, jos este Royal Rose. Venind din partea dreaptă se vede o mică schimbare în nuanță, mai ales în cazul nuanței Majestic Mulberry. În prima parte sunt aplicate două straturi, apoi unul singur și diferența dintre opacitate este foarte semnificativă.

    Prețul întreg al fardurilor este 25 lei, iar în prezent le puteți găsi la 20 lei.

Avon Metallic Reign Royal Rose Majestic Mulberry

    Mai vreau să vă arăt și un produs pe care eu îl folosesc încă de când a apărut la Avon. Este vorba de 5 in One Lash Genius, o mascara care m-a impresionat încă de la prima folosire. Are o formulă foarte bună și intensă, separă foarte frumos genele și le alungește. Oferă și volum datorită perilor de diverse mărimi, iar astfel ajunge produs la fiecare fir. Peria este cu adevărat preferata mea, deoarece are peri și pe vârf, astfel poți ajunge ușor și la genele din interiorul ochiului.

Avon 5 in One Lash Genius

    Ambalajul este și el foarte frumos și elegant. Este din plastic, astfel este destul de ușor pentru a-l putea ține în geantă. Ambalajul în sine are o culoare aurie și arată chiar foarte bine. În mod original are 42 lei, dar în momentul de față îl găsiți la 26 lei. Acesta face parte din categoria de produse best seller și chiar nu mă mir că este atât de căutat. Eu îl recomand cu foarte mare încredere. 

    Acestea sunt produsele primite spre testare de la BUZZStore și Avon. Dacă vrei și tu să încerci produsele le poți comanda de aici.

0 Comments