Obiceiuri de cumpărături de Black Friday

     Anul acesta a fost unul plin de incertitudine. Acest lucru pentru persoanele ca mine este cel mai negru coșmar. Anxietatea mă copleșește complet atunci când încerc să-mi fac o listă cu tot ce am de făcut, dar realizez că nici nu știu în ce oraș voi fi peste câteva zile (probleme de student). Terapia prin cumpărături a fost mereu ceva ce făceam cu mare drag. Nu știu exact știința din spatele acestui fenomen, dar o sesiune de cumpărături chiar mă liniștește pe mine. 

    Vara aceasta am prins extrem de multe reduceri la diverse magazine și bineînțeles nu m-am putut abține. Un singur lucru este mai bun la terapia prin cumpărături și anume terapia prin cumpărături la reducere. Anul acesta mai mult ca în orice an, am foarte mari așteptări de la Black Friday. Având în vedere că am avut reduceri perioade mai îndelungate în timpul anului, magazinele trebuie să vină cu niște oferte cu adevărat bune.  


    La Answear de exemplu avem reduceri de până la 70% și știți deja foarte bine cât de mult îmi place acest magazin online. Am văzut niște haine la reducere cu adevărat superbe. Eu ador hainele de firmă. Îmi place foarte mult atât design-ul lor, cât și calitatea produselor, însă recunosc, mi se par puțin mai scumpe, ca oricărui alt muritor de rând. Chiar de aceea am pus în practică un plac de care mă țin în fiecare an. Caut de fiecare dată articolele mele preferate, iar dacă acestea sunt la un preț decent le cumpăr. Înainte de a finaliza totuși comanda, mă uit și la hainele care nu sunt de sezon. Acestea de regulă sunt mult mai ieftine ca restul hainelor, însă calitatea lor este excepțională. 


    Unii oameni ar zice că port haine demodate, dar să fim sinceri, un singur sezon nu face diferența. Dacă aș fi cumpărat o rochie superbă încă în vară, credeți că nu aș purta-o și anul viitor? Black Friday este oportunitatea excelentă pentru a-ți cumpăra hainele preferate care erau înainte mult prea scumpe. Doar știți cum se zice: Omul gospodar își face vara sanie și iarna car. Ei bine, asta fac și eu. 

    Anul acesta mi s-au schimbat puțin și preferințele în materie de îmbrăcăminte. Mai mult ca niciodată investesc în haine comode. Dacă în trecut primul articol de pe lista mea de cumpărături era o pereche bună de blugi, acum apreciez mai mult niște colanți comozi. 


    Medicine rămâne unul din brandurile mele preferate de pe site. Designul articolelor este superb, dar anul acesta în loc de accesorii interesante, am pus ochii pe niște șosete funky. Toate articolele de îmbrăcăminte de acolo mă inspiră și pe mine să fac ceva artistic (poze, desene, picturi... orice).

    De asemenea, am început să pun mai mare accent pe echipamentul sportiv. Recunosc, la începutul anului acestea împlineau mai mult un rol de loungewear, dar de curând a început să-mi fie deja prea mult toată lenevirea și am început să fac sport. De aceea, anul acesta sunt în mare căutare de articole sportive, iar preferatele mele sunt cele de la Nike sau Puma.


  De asemenea, de anul acesta cumpăr mai multe haine și fiindcă nu trebuie să le car de la magazin. Curierul aduce coletul în fața casei mele, eu trebuie doar să îl preiau și să îl duc de la mașină în casă. Nu există nimic mai simplu de asta. 

    Pot spune deci că anul acesta obiceiurile mele de cumpărături s-au întregit. Nu au fost date peste cap, deoarece încă aplic anumite trucuri învățate înainte (ca omul gospodar), dar circumstanțele cu siguranță ne schimbă toți.

    În lumea aceasta incertă am știut că mă pot totuși baza pe un lucru: reducerile de Black Friday în magazine. 

    Astfel, dacă tipul trece puțin mai greu, poți face cumpărături online. Pe mine mă fac să mă simt mai bine instant, iar sosirea coletelor este chiar mai interesantă decât Crăciunul. 

    Tu ce articole ai pe lista de Black Friday la magazinele de haine?Articol scris pentru SuperBlog 2020. Proba 16.
Surse poze: answear.ro (unele editate de mine).


0 Comments