Double take pentru Chanel N°5 (parfumuri remake)

     Sunt mereu în căutare de noi parfumuri, mai ales fiindcă îmi place să aleg parfumul în funcție de starea mea de spirit și trebuie să recunosc, trec prin multe emoții. De data aceasta vreau să vă prezint două parfumuri remake: Chanel N°5 și Dolce & Gabbana The One. Ambele sunt de la Cosmetice by Sara. În acest articol vreau să vă povestesc despre parfumul Chanel N°5, iar despre The One vă voi povesti mai multe într-un video pe YouTube. 

    Ambele parfumuri au ajuns la mine destul de repede, în stare foarte bună. Nu au fost sparte sau deteriorate în niciun fel. 

    Cutia este învelită în ambalaj transparent, la fel ca și parfumurile din magazine. Ambalajul arată exact așa cum trebuie, atât cutia, cât și sticluța. 

Remake Chanel no 5

    În cazul parfumului remake de la Chanel, acesta vine în ambalaj de sticlă, dopul parfumului este făcut din plastic, ceea ce poate fi un lucru chiar pozitiv dacă ai tendința de al scăpa. Ambalajul seamănă foarte mult cu cel al parfumului găsit în magazinele de specialitate, din păcate în cazul parfumului meu eticheta este puțin strâmbă. 

    Trebuie reținut totuși că este vorba de un parfum remake, care vine la o fracțiune din prețul celor din magazinele de specialitate de parfumuri, iar dacă luăm asta în considerare, parfumul se comportă chiar bine. 

    Aroma este foarte apropiată de cele găsite în magazinele de specialitate, iar de persistența lui sunt chiar foarte mulțumită. Chiar când am primit parfumurile am vrut să le și testez, iar aroma a rămas pe piele un timp îndelungat. Mie mi se pare că stând puțin pe piele, chiar și 5 minute, aroma este mult mai apropiată de cele din magazinele specializate de parfumuri, decât dacă miroși direct. 

Remake Chanel no 5

    Eu v-aș recomanda să cumpărați parfumuri remake ale brandurilor de renume de la Cosmetice by Sara. Parfumurile le-am primit într-adevăr, acestea au ajung în stare bună și sunt chiar de calitate dacă iei în considerare că este vorba de un remake. 
24 Comments

 1. Si eu am un parfum remake de la ei si sunt multumita de el, persista bine.

  ReplyDelete
 2. Ce idee bună mi-ai dat, thank you! >:D<

  Apropo, foarte frumoasă fotografia.

  ReplyDelete
 3. Mereu am vrut sa il incerc, sunt curioasă si de aceasta varianta remake. 😊 😊

  ReplyDelete
 4. Deși am văzut aceste parfumuri remake, nu le-am încercat încă.
  E bine de știut, este o soluție bună mai ales că nu avem mereu bani pentru parfumuri de ”casă”.
  Mulțumesc!

  ReplyDelete
 5. Am și eu un parfum remake de la ei și chiar sunt mulțumită de el.

  ReplyDelete
 6. Remake nu înseamnă neapărat ca este de proasta calitate. Poate ca nu se ridica la standardele celui original dar sunt ok. Mi se par ok de încercat atunci când vrei sa încerci un anume parfum dar nu vrei sa dai prea mulți bani de teama ca nu ți se va potrivi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Da, așa e. Și în orice caz, știi că sunt remake-uri. Nu e de parcă ar fi postate ca fiind originale.

   Delete
 7. Am și eu ub parfum remake de la ei. E fain.

  ReplyDelete
 8. Am si eu niste parfumuri remake si miros foarte bine. Mersi pentru recomandare! Sunt curioasa cum miroase acest parfum.

  ReplyDelete
 9. Interesant, nu m-am gandit ca pot achizitiona un parfum remake de genul Chanel.

  ReplyDelete
 10. Chanel no 5 este unul din parfumurile mele preferate, nu l-as cumpara remake...nu as cumpara nimic remake in general, de fapt...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mie mi se pare că atât timp cât știi că parfumul e remake, nu e nimic greșit cu el. Mai ales dacă ne uităm la preț. Nu oricine își permite să dea chiria pe o lună pe un parfum...

   Delete
 11. Sunt curioasa cum este, desi nu sunt fana a remake-urilor, un Chanel 5 as lua, din curiozitate.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pe mine chiar m-a impresionat calitatea. Aș zice că se merită.

   Delete
 12. As fi curioasa sa vad cum miroase acesta pentru ca originalul este absolut superb

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pentru cei care nu își permit originalul, mi se pare o alternativă foarte bună.

   Delete