În căutarea tinereții alături de Gerovital

     Cu toții căutăm frumosul în viață, fie acesta frumusețe fizică, de caracter sau o minte frumoasă. Nimeni nu poate da de fapt o definiție clară pentru ce este frumos. De-a lungul istoriei, omenirea a avut totuși niște idealuri: simboluri ale perfecțiunii. Oamenii încercă mereu să ajungă cât mai aproape de această perfecțiune, însă acest lucru poate fi greu sau chiar periculos de obținut. Deși toată lumea tânjește să ajungă la acest ideal, femeile au fost mereu considerate ca fiind foarte interesate de frumusețea fizică.

    Poate crezi că în urmă cu sute de ani aparențele nu contau atât de mult ca în ziua de azi. Nu auzi de femei care și-au făcut operații estetice, care mergeau la aerobic sau la saloane de înfrumusețare. Și oarecum chiar ai dreptate. Pe de altă parte greșești complet. 

    Este cert că suntem programați genetic să ne placă anumite lucruri. Femeile sunt atrase de bărbații puternici și curajoși, care pot apărea familia. Bărbații în schimb sunt atrași de trăsăturile fine, dar asta nu pentru că le-ar plăcea lor în mod special, ci fiindcă acestea arată tinerețea unei femei și totodată capacitatea de reproducere. 

    În urmă cu ceva timp am auzit un lucru care m-a prins cu adevărat. Trebuie să te uiți în ochii unei persoane ca să îți dai seama ce vârstă au cu adevărat. Nu, nu privirea te trădează, ci micile riduri din jurul ochilor. Pielea este un organ foarte sensibil la orice schimbare, printre care și trecerea timpului. Acesta este pașaportul tău prin viață.

    De-a lungul istoriei femeile au făcut multe lucruri întunecate pentru a-și menține tinerețea și bineînțeles, pentru a-și păstra pielea fină și elastică. De la cosmetice cu plumb și arsen, până la băile în sângele fecioarelor, cele care și-au permis, au încercat totul pentru a rămâne tinere. 

    Din fericire timpurile s-au schimbat (oarecum). Deși încă suntem în căutarea idealului și dorim să rămânem cât mai tineri, tehnologia a avansat foarte mult. Chiar dacă nu am găsit încă fântâna tinereții din povești, am găsit pe drum ceva mult mai bun. 

    În 1952 Ana Aslan a găsit fântâna tinereții, dar nu cea din mitologie, ci cea bazată pe știință și cercetare. A descoperit vitamina H3, numită și Gerovital. Acum femeile nu mai trebuie să se scalde în sânge de fecioară pentru a rămâne tinere, ci trebuie doar să folosească produse anti-age


    Gama Gerovital H3 Classic este locul ideal de unde poți obține toate ingredientele necesare pentru o piele îngrijită și hidratată. Această gamă conține complexul anti-age inovator H3, care are un efect geriatric asupra pielii. Este compus din molecula tinereții, Juvinity, care întârzie  îmbătrânirea metabolică, Acidul Hialuronic, care asigură nivelul optim de nutriție al tenului și hidratează în profunzime și Vitamina E, ce protejează Acidul Hialuronic, fibrele de colagen și elastina pielii.

    Din această gamă fac parte mai multe produse, precum Crema Lift Hidratantă de zi (35+), Crema Lift Restructurantă de noapte (35+), Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1 (30+), Crema Contur Ochi și Buze (35+), Crema Antirid Nutritivă (45+), Crema pentru ten matur, uscat, ridat (55+), Crema Regenerantă pentru Mâini, dar și preferata mea, Crema Intensiv Hidratantă (45+). 

    În rutina mea de îngrijire sunt 2 produse fără care nu aș rezista: cleanserul și crema hidratantă. Este foarte important să alegi un cleanser bun, bineînțeles, dar eu consider că cel mai important produs din rutina de îngrijire este totuși crema hidratantă, căci aceasta se absoarbe în piele și poate face cele mai bune minuni (dar și cele mai mari dezastre, dacă nu este aleasă corespunzător). 

    Odată ajunși la o vârstă, oamenii încep să se panicheze că a trecut timpul și nu pot schimba lucrurile. Eu am observat asta și la multe femei, care încep să fie preocupate de riduri doar după ce acestea au apărut deja. Este important să ținem minte, că prevenirea este cea mai importantă. Chiar dacă este posibil să apară ridurile doar la 50-60 de ani, trebuie să ne îngrijim corespunzător tenul de mult mai devreme. Chiar de aceea consider că este foarte important că în noua gamă de la Gerovital sunt și produse pentru persoanele de 30-35 de ani. 

    Dacă vrei să ai o piele cât mai netedă și vrei ca aceasta să nu dea de gol vârsta ta, găsești fântâna tinereții chiar la Gerovital în noua lor gamă de produse cu complexul H3.

    Tu ai încercat noile produse? Dar care sunt produsele tale preferate de la ei?Articol scris pentru SuperBlog 2020. Proba 22.

Sursă poze: Gerovital.

0 Comments